Manually Controlled Elephant (2007) 

 Quotum (2010) 
 Rush Hour (2014)
 Tour of Londen (1996)
 Oosterse Olifantenparade (1975)
 Inventaris (2015)
Welkom

Van harte welkom op de website van `Buurtschap Stuivezand´ wij doen jaarlijks mee aan het grootste corso te Zundert. op deze website kan u meer informatie vinden over onze buurtschap en onze activiteiten. dus kijk gerust verder rond.

Nieuws
 • Vrijdag 10 februari: jaarvergadering met worstenbrood en bingo

  Vrijdag 10 februari: jaarvergadering met worstenbrood en bingo

  De datum voor de jaarvergadering werd vastgelegd, dus zet deze alvast in de agenda. Ook houden we weer diezelfde avond onze bingo, waarvoor we altijd op zoek zijn naar leuke prijzen. Het kan zijn dat één van de bestuursleden hiervoor langskomt, maar wil je graag een prijs schenken, geef het dan zeker door aan het […]Lees Meer »
 • Zaterdag 7 januari: Opruimen bouwplaats

  Zaterdag 7 januari: Opruimen bouwplaats

  Er is nog genoeg te doen met betrekking tot het opruimen en onderhouden van de loods en ons terrein. We hebben daarvoor een werklijstje opgemaakt. Nadat we vrijdag op het nieuwe jaar hebben geproost hebben, gaan we zaterdag 7 januari graag hiermee van start. Iedereen is van harte welkom om 08u30 om hier een handje […]Lees Meer »
 • Vrijdag 6 januari: nieuwjaarsborrel

  Vrijdag 6 januari: nieuwjaarsborrel

  Wees van harte welkom op onze nieuwjaarsborrel om te proosten op het nieuwe jaar! Iedereen is welkom om 20u00 bij Café Stuivezand.Lees Meer »
 • Donderdag 15 december: kerstworkshop

  Donderdag 15 december: kerstworkshop

  Na het succes van vorig jaar organiseren we ook dit jaar weer een kerstworkshop om tijdens een gezellige avond de creatieve geest los te laten op een mooi kerststukje. Ben je graag aanwezig, geef je dan uiterlijk 4 december op via ac@buurtschapstuivezand.nl of bij Linsey van den Broek. Eigen bijdrage bedraagt 12 euro. Meer informatie […]Lees Meer »
 • Zondag 11 december: Wandeltocht

  Zondag 11 december: Wandeltocht

  De wandeltocht vindt dit jaar plaats op zondag 11 december, vanaf 13:00 uur bij café Schuttershof te Klein Zundert. Meer informatie volgt nog, graag tot dan.Lees Meer »
 • Nieuwe Website

  Nieuwe Website

  De komende weken wordt onze website vernieuwd, daardoor zijn mogelijk niet alle functies beschikbaar. wel zullen we de website blijven updaten, met het laatste nieuws.Lees Meer »
Agenda
Facebook

Ook dit jaar mogen jullie de wandelschoenen weer uit de kast trekken voor een gezellige winterse wandeltocht! We verzamelen hiervoor aanstaande zondag om 13u00 bij Café/Zaal Schuttershof te Klein-Zundert. ...

View on Facebook
Sponsoren


A.C.